Video seriál: Ako správne zatepliť podkrovie izoláciou z kamennej vlny

Uvažujete o zateplení podkrovia šikmej strechy? Premýšľate, ako pri zatepľovaní postupovať? Vyberte si kamennú vlnu ROCKWOOL a pozrite si seriál montážnych videí o správnom zateplení šikmej strechy.

 

ROCKWOOL, popredný svetový výrobca izolácií z kamennej vlny, preveril v praxi základné pravidlá zateplenia šikmej strechy a pripravil názorné a praktické montážne videá. Sprievodcom je odborník na izoláciu šikmých striech zo spoločnosti ROCKWOOL.

 

Spoľahlivé návody predstavujú kľúčové fázy správneho zateplenia šikmej strechy. Spôsob izolácie medzi a pod krokvami zahŕňa podrobný postup pri aplikovaní izolácie. 

 

 videonávodu o zatepľovaní strechy sme sa venovali izolácií v prvej vrstve,  izolácií v druhej vrstve,  bola o izolácií pomúrnice,  bola ukážkou aplikácie parozábrany,  bola u upevňovaní roštov a sadrokartónu. V záverečnej  videonávodu môžeme vidieť priebeh izolácie v tretej vrstve. 

 

 

Izolácia šikmej strechy kamennou vlnou ROCKWOOL je správna voľba, pretože má v porovnaní s inými izolačnými materiálmi niekoľko výhod. Kamenná vlna zachováva priedušnosť stien, je paropriepustná a odolnejšia proti vlhkosti vzduchu. Tým môže predĺžiť životnosť celej strešnej konštrukcie. Okrem toho má kamenná vlna skvelé tepelnoizolačné vlastnosti, je nehorľavá, minimalizuje šírenie hluku, zachováva si svoju hrúbku a pomáha znižovať náklady na energie.

 

 

Zdroj: Rockwool

  • Zdieľať

Načítám...