Rozhovor s dvomi mladými interiérovými dizajnérkami: “Najviac nás teší, keď sa ľudia vďaka našej práci tešia domov.”

Veríme, že ich odpovede vás inšpirujú - či už premýšľate nad prerábkou svojho interiéru alebo nad tým, že by ste sa tiež vydali na dráhu interiérového dizajnérstva.

Ako prvé nás zaujímalo to, kedy sa Ivana so Simonou rozhodli, že sa budú venovať práve tejto oblasti. Prezradili nám, že ako firma pôsobia v interiérovom dizajnérstve dva roky. Obe vyštudovali na Slovenskej technickej univerzite, odbor interiérový dizajn na fakulte architektúry. Práve tu sa spoznali a už počas štúdia sa začali venovať návrhom interiérového dizajnu.

live in

Samozrejme nás zaujímalo aj to, prečo sa rozhodli práve pre túto oblasť povolania. Ivana odpovedala nasledovne: “Pre mňa to bol celoživotný sen. O tejto profesii som snívala hádam od dvanástich rokov. Vždy som bola kreatívna, rada som tvorila a preto bolo pre mňa toto odvetvie jasnou voľbou.” Simona na tom bola podobne, lákalo ju tvorenie a umenie. Preto išla študovať produktový dizajn. Tu zistila, že návrhy interiérov sú presne tým, čo jej život napĺňa a čomu sa chce ďalej venovať. 

A ako v vznikajú v štúdiu Live In nové projekty? Mladé a šikovné dizajnérky nám potvrdili, že každý jeden projekt je pre ne jedinečný. Ako dodávajú: “Preto je pre nás každý projekt ako dieťa, každé je iné, každé si zaslúži osobitú pozornosť. Tým, že našich klientov vypočujeme, sa nám takmer vždy podarí vytvoriť pre nich ten správny domov.”

live in domy

Ak premýšľate nad tým, že by ste služby štúdia Live In využili, určite vás bude zajímať, čo všetko vie svojim klientom ponúknuť. Ivana so Simonou nám odpovedali nasledovne: “Našim klientom ponúkame návrh interiéru - od podlahy až po ten najmenší detail. Rovnako ponúkame realizáciu interiéru podľa návrhu a dodanie všetkých prvkov použitých v návrhu. V neposlednom rade je to ale osobitý prístup.

Na záver sme sa samozrejme nezabudli opýtať na to, či majú nejaký projekt na prvom mieste. Dievčatá nám odpovedali takto: “Na túto otázku nemáme jednoznačnú odpoveď. Samozrejme sme hrdé na interiéry, ktoré sme si vytvorili samé pre seba, ale aj na naše projekty vytvorené pre klientov. V každom si vieme nájsť niečo, čo nás vystihuje, odráža náš rukopis. Nevieme vybrať jeden projekt. Nesmierne nás ale teší spokojnosť našich klientov a ich pozitívne referencie. Sme radi, keď sa na nás klienti obracajú po čase opäť, poprípade nás odporučia svojim známym. A práve toto je to, na čo sme najviac hrdé a čo nás posúva vpred. Vidieť, že vďaka našej práci sa ľudia tešia domov”

  • Zdieľať

Načítám...