Pomocník s parnou silou

Žehlenie patrí medzi činnosti, ktoré sú málo obľúbené, no často nutné. Náš šatník sa bez neho nezaobíde. Anglická značka domácich spotrebičov Morphy Richards preto prináša niekoľko tipov na vybrané žehličky s parnou silou, ktorá uľahčí prácu nielen gazdinkám.

 

 

Oblečeniu je potrebné venovať náležitú pozornosť. Dobre vyžehlené šatstvo nám dodá šmrnc a parný generátor látku navyše dokonale dezinfikuje. Ak si lámete hlavu nad výberom tej správnej žehličky, stačí sa zamyslieť nad tým, ako často a aké množstvo bielizne zvyknete žehliť a koľko voľného priestoru máte v domácnosti. Potom si už stačí len vybrať.

 

Parná žehlička Breeze Ceramic Red od Morphy Richards

Táto parná žehlička poskytuje príkon 2400 W a 350 ml zásobník na vodu, čo postačí i pre väčší objem bielizne. Tento prístroj je okrem ionizačnej žehliacej plochy, ktorá zabraňuje vzniku statickej elektriny, vybavený systémom proti kvapkaniu a usadzovaniu vodného kameňa, automatickým vypínaním a možnosťou vertikálneho naparovania.

 

[zehlicky breeze 1]

Parnú žehličku Breeze Ceramic Red od Morphy Richards kúpite vo vybraných obchodoch alebo na e-shope hlavného distribútora za 49,99 €

 

Digitálna parná žehlička Turbo Steam Pro Black od Morphy Richards

Turbo Steam Pro Black disponuje väčším zásobníkom na vodu s objemom 400 ml. Keramická ionizovaná žehliaca plocha, ktorá je rozdelená do troch špeciálnych zón, je dokonale hladká a dostatočne odolná voči poškriabaniu. Systém AntiDrip, ktorý zabraňuje kvapkaniu vody je samozrejmosťou a funkcia AntiScale proti usadzovaniu vodného kameňa predlžuje životnosť prístroja. Príjemnú obsluhu zabezpečuje ergonomicky tvarovaná a mäkčená rúčka i tri metre dlhý kábel s guľovým kĺbom. Extra veľký otvor vodnej nádrže uľahčuje jej plnenie vodou. Parný ráz s hodnotou 200 g/min zabezpečí vyššiu účinnosť žehlenia.

[zehlicky turbo steam 1]

Digitálnu parnú žehličku Turbo Steam Pro Black od Morphy Richards kúpite vo vybraných obchodoch alebo na e-shope hlavného distribútora za 79,99 €

 

Parný generátor Red od Morphy Richards

Pokiaľ máte početnejšiu rodinu a pravidelne žehlíte veľké množstvo bielizne, oceníte elektronický Parný generátor Red, ktorý vďaka veľkému množstvu vytvorenej pary šetrí váš čas aj fyzickú námahu. Dokáže totiž vyvinúť parný tlak až 6,5 baru a vďaka tomu hravo prestúpi dvoma vrstvami látky. Odnímateľná nádoba pojme až dva litre vody. Spotrebič má keramickú ionizovanú žehliacu plochu a funkciu proti usadzovaniu vodného kameňa. Jej automatické vypnutie pri odložení zaisťuje bezpečné používanie a bielizeň možno naparovať aj vertikálne.

 

 

Parný generátor Red od Morphy Richards kúpite vo vybraných obchodoch či na e-shope hlavného distribútora za 239,99 €

 

Redefine sklenená žehlička od Morphy Richards

Tento prístroj s ergonomickým dizajnom je vybavený patentovanými technológiami sklenenej žehliacej plochy ThermoGlass a rozprašovačom hmly tak, aby sa docielilo šetrného prístupu i dokonalého účinku pri žehlení. Žehlička je okrem toho veľmi tichá a úsporná, spotrebuje až o 75 % menej energie a až o 80 % menej vody. Je vybavená i LED osvetlením žehliacej plochy, vstavaným vodným filtrom, systémom proti vodnému kameňu a automatickým vypínaním. Vymeniteľný zásobník na vodu s objemom 600 ml má protišmykovú úpravu.

[sklenene zehlicky 1]

Redefine sklenenú žehličku od Morphy Richards kúpite vo vybraných obchodoch alebo na e-shope hlavného distribútora za 369,99 €

 

Značka Morphy Richards
Morphy Richards je anglická značka malých domácich elektrospotrebičov, ktorá sa môže pochváliť bohatou históriou výroby svojich inovatívnych produktov. V roku 1936 ju založili Donal Morphy a Charles Richards. Od tejto doby sa značka stala známou takmer po celom svete. V Anglicku pokrýva takmer 90 % domácností, v Európe má viac ako 25 % podiel na trhu a svoje zastúpenie má aj v Kanade, Austrálii, Rusku a Južnej Amerike. Morphy Richards sa stala žiadanou značkou, ktorá vďaka najvyšším výrobným štandardom ponúka štýlový inovačný dizajn, kvalitu a spoľahlivosť. Zároveň sa jej darí napĺňať motto spoločnosti „Smart ideas for your home“. 

O spoločnosti Solight Holding, s.r.o.
Solight Holding, s.r.o. je česká spoločnosť pôsobiaca aj na Slovensku špecializujúca sa od roku 2009 na dovoz tovaru a jeho distribúciu do obchodnej siete veľkoobchodov i maloobchodov. V portfóliu značiek ponúka pre českú republiku i Slovensku renomované značky, ako sú Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od júla tohto roka i značku Morphy Richards a mnohé ďalšie. Dôležitú súčasť produktového portfólia tvorí vlastná značka Solight, ponúkajúca viac ako 1 000 produktov rôznych kategórií.

 

Foto: Morphy Richards
Zdroj: PS:PR

 

  • Zdieľať

Načítám...