Nízkonákladové ekologické Inovadomy

Váš dom postavíme ekologicky, rýchlo a lacno 

 

Trend sťahovania sa do vidieckeho prostredia svedčí o tom, že bývanie v dome má svoje nezameniteľné čaro. Ak sa chcete sťahovať do šesťdesiatich dní od začatia výstavby, použiť trvácne, certifikované materiály s dlhoročnou zárukou, a zároveň pri užívaní rodinného domu ušetriť na energiách až 80% oproti klasickej tehlovej stavbe, teraz môžete. Predstavujeme nízkonákladové domy z ľahkým oceľovým skeletom - trend, ktorý prichádza zo zahraničia a stáva sa hitom aj na Slovensku.

 

Prečo nízkonákladový dom?

Ak zvažujete klasický, murovaný typ domu, väčšina narazíte na časovú náročnosť mokrého procesu výstavby, a s ňou spojenými neočakávanými výdavkami. Pri väčšej rozlohe domu musíme očakávať aj vyššie prevádzkové náklady a obrovské množstvo vzniknutého stavebného odpadu. Týmto nežiaducim faktorom sa teraz dá elegantne vyhnúť.

Nízkonákladové, montované Inovadomy majú hneď niekoľko výhod. Ide o proces suchej stavby, ktorý nie je viazaný na počasie ani ročné obdobie, preto sa dá realizovať aj v zimných mesiacoch. Pri mokrých postupoch výstavby je navyše potrebná stavebno-technologická disciplína v podobe technologických prestávok, ktorá sa často nedodržiava pre urýchlenie stavebného procesu. Problémom potom môže byť tzv. „zabudovaná vlhkosť“, ktorá vytvára komplikácie, ako je vznik plesní. Pri suchom postupe výstavby nízkonákladových domov s použitím kovových konštrukcii tieto prestávky robiť nemusíte, takže výrazne urýchlite stavebný proces a neohrozíte zdravie stavby. Od postavenej základovej dosky dostanete do šesťdesiatich dní kľúče k svojmu vlastnému domu. 

 

Inovatívna technológia vytvára optimálnu vnútornú klímu pre zdravie človeka, je vhodná pre alergikov a šetrná k životnému prostrediu. Domy sa montujú z oceľových prefabrikátov, vrátane strešných krovov, ktoré sa vyrábajú na mieru, takže vzniknutý odpad pri tomto type stavby je nulový. Moderné, ekologické a kvalitné domy sú zároveň aj cenovo dostupné a navrhnuté v modernom prevedení. Inovadomy patria do kategórie nízkoenergetických.

 

Inovatívnosť a dlhá životnosť

Vďaka moderným výrobným postupom a inovatívnej technológii 21. storočia sú všetky použité certifikované materiály vysoko odolné a trvácne. Prevádzkové náklady montovaného nízkonákladového domu sú až o 80% nižšie v porovnaní s murovaným domov s rovnakou rozlohou, bez toho, aby bolo nutné akékoľvek ďalšie zatepľovanie. Tepelná izolácia je totiž súčasťou sendvičového systému stien, z ktorého domy pozostávajú.  

 

Steny montovaných Inovadomov sú o 10% tenšie oproti klasickým murovaným. Pri rovnako veľkej zastavanej ploche tak ostane približne o 6-12 metrov štvorcových väčšia úžitková plocha domu, takže získate navyše priestor s rozlohou ďalšej izby. Tenšie steny však nejdú na úkor akustického komfortu. Tento typ montovaných domov vďaka použitým materiálom, ktoré eliminujú zvuky prichádzajúce zvonka i šíriace sa medzi miestnosťami či podlažiami, zaručuje dokonalú protihlukovú ochranu.

O nízkoenergetických domoch sa hovorí, že majú kratšiu životnosť. Neplatí to však o domoch s oceľovým skeletom. Inovadomy majú životnosť viac ako 100 rokov, ide teda o investíciu pre niekoľko generácií. Garancia tridsaťročnej záruky na konštrukciu a mimoriadna desaťročnú záruku na hlavné stavebné práce ich trvácnosť len potvrdzujú.

 

  • Zdieľať

Načítám...