MULTIFUNKČNÁ KOMODA

Aby ste z priestoru, ktorý je okolo vás vyťažili čo najviac, všetko čo potrebujete, je otvorená myseľ.

 

 

V dobe, keď takmer 40% ľudí žije v stiesnených pomeroch a priemerný životný priestor pre 1 osobu predstavuje 15,4 m2, sa stáva multifunkčný nábytok ideálnym riešením. Komoda CreateSpace predstavuje riešenie ako plnohodnotne usporiadať malý priestor. Výzvou bolo spojiť minimalistický dizajn s funkčnou premenou bez ujmy na komforte a pohodlí.
Inteligentný modul môže nahradiť viac než 10 kusov nábytku a niekoľkými jednoduchými pohybmi sa vždy prispôsobí vašim požiadavkám. So svojimi skromnými rozmermi 125/55/115 cm v sebe skrýva stôl s nastaviteľnou výškou a šírkou, využiteľný najrôznejšími spôsobmi, či už ako bar na rýchle občerstvenie, alebo plnohodnotný jedálenský stôl pre 2 až 4 osoby. Súčasťou celku sú taktiež 4 integrované jedálenské a 2 barové stoličky. Popri tom si zachováva viac než 60% úložného priestoru. Vo vašom byte takto ušetrí až 6,5 m2. Priestoru predsa nikdy nie je dosť!

 

 

Komoda obsahuje:

STÔL
- nastaviteľná výška a šírka,
- vďaka jeho variabilite je možné ho využiť mnohými spôsobmi, ako napríklad jedálenský stôl pre 2 alebo 4 osoby, bar, kuchynskú pracovnú plochu, pracovný pult, kancelársky stôl, či na vešanie prádla.

- barový stôl,
- jedálenský stôl pre 2 osoby,
- jedálenský stôl pre 4 osoby.

 

 

4 STOLIČKY
- elegantné jedálenské stoličky zaberajú vďaka ich uloženiu minimálne množstvo miesta a pritom poskytujú komfortné sedenie,
- tento solitérny kus nábytku je taktiež vhodný ako konferenčný stolík a kombináciou stoličiek môže vzniknúť zaujímavý úložný priestor.

 

2 BAROVÉ STOLIČKY
- komfort sedenia zabezpečuje ergonomická nerezová opierka na nohy.

 

 

KOMODA A ÚLOŽNÝ PRIESTOR
Všetky funkcie, ktorými tento multifunkčný nábytok disponuje, je následne možné usporiadať do jedného kompaktného celku s maximálnym využitím miesta. Komoda si tak zachováva viac ako 60% úložného priestoru. Popri funkčnej stránke bol dôraz kladený na dizajnovo zaujímavý vzhľad. Neštandardný prístup k úložnému priestoru umožňujú elastické laná, ktoré podčiarkujú originálny charakter tohto nábytku.

 

 

Materiál a farby
Komoda môže byť vyrobená z masívneho dreva alebo kvalitnej laminovanej drevotriesky a nerezovej ocele. Okrem funkčnej variability komoda upúta taktiež pestrou paletou farebných prevedení a je možné ju prispôsobiť k vášmu interiéru výmenou farebnosti lán a dreva podľa vášho výberu.

 

Zdroj, foto: Create Space

  • Zdieľať

Načítám...