Ako profesionálne ustlať posteľ

Teraz vám ukážem návod, ako špičkovo ustlať posteľ. Začnite s podkladom. Posteľ je miesto, kde strávime tretinu života. Veľmi výhodnou investíciou je postarať sa o to, aby bola posteľ pohodlná, komfortná a inovatívna. To najlepšie čo môžete spraviť je to, že začnete na jednej strane, rozhliadnete sa po posteli a uistite sa, že plachta skvelo sedí na posteli. Nasleduje prikrývka. Koncovú stranu prikrývky uložte oproti matracu. Takže ak vojdete do postele prikrývka ostane na mieste.

Používanie ľahkej bavlnenej prikrývky je výborný spôsob na prechod medzi ročnými obdobiami. Je dobré mať viac variant prikrývok, spravíte tým vašu posteľ zaujímavejšou. Vizuálne. Koncová hrana periny sa dotýka prikrývky. Dostali sme novšiu verziu rohu periny. Preložíme zvyšnú časť periny, prstom spravíme pomyselný 45° uhol, preložte a zastrčte pod matrac. Jednoduché. Vezmeme paplón. Tieto dva rohy nad hlavu a zatrasiem paplónom tak, že každý okolo mňa uhne z cesty. Prehnem paplón naspäť na polovicu, preložím na tretiny a dostanem pekný výbežok na konci postele. Prekrásna froté obliečka. 

Sú dva spôsoby ako uložiť vankúše. Máme tu vankúš s obliečkou, spojíme. Vankúš s obliečkou dáme na spodok, dekoratívny vankúš dáme na vrch. Položíme pekný štvorcový vankúš dopredu. Ľudia sa často pýtajú aký je správny počet vankúšov na posteli. Neexistuje presné číslo, ide o to, čo vyzerá na oko dobre, aké sú z toho vaše pocity, ako sa chcete v noci cítiť. To robí posteľ jemnejšou. Teraz skúsime druhý spôsob. Použijeme štandardnú veľkosť vankúšov a postupne ich uložíme v prednej časti postele. A môžeme sa ponoriť.

 

 

  • Zdieľať

Načítám...