Zažite na Valentína vášeň z tvorby

Sviatok zamilovaných je už za rohom a vy stále neviete ako potešiť svoju polovičku? Skúste namiesto hmotných darov pripraviť prekvapenie, na ktoré tak rýchlo žiadna žena nezabudne.

Veď ktorú ženu by nepotešila vlastnoručne pripravená romantická večera? A vôbec nemusí ísť o zložité jedlá, s ktorými strávite celý deň v  Rýchly, zdravý a jednoduchý pokrm zvládne pripraviť, so správnymi pomocníkmi, každý muž!

 

Osvedčené šéfkuchárom

S praktickým všestranným pomocníkom, v podobe  gorenje SBR800HC, môžete napríklad pripraviť jednoduchú nátierku z avokáda, ktorou očaríte partnerku hneď v úvode. Následne ten istý pomocník pomôže s nastrúhaním zeleniny na prílohu alebo rozmixuje lahodnú krémovú polievku. Nemusíte sa báť, že by niektorý druh zeleniny nezvládol. Výkon motora až 800 W a dvojitá čepeľ z nehrdzavejúcej ocele si poradí nielen so zeleninou, ale s ľahkosťou pomelie aj oriešky.

Pri príprave hlavného chodu sa inšpirujte ázijskou kuchyňou. S jej prípravou pomôže panvica wok CWWA01HC, ktorá vám umožní variť s použitím minimálneho množstva oleja. Nepriľnavý povrch a vonkajšia úprava z nerezovej ocele zaručí ľahké čistenie, čo znamená aj vyššiu hygienu. Panvicu môžete pokojne vložiť aj do umývačky riadu a nestrácať tak čas, ktorý radšej môžete venovať partnerke.

Chef´s kolekcia je rozhodne tá správna voľba pre každého muža, ale aj pre ich partnerky. Celý rad vysoko kvalitných a odolných malých domácich kuchynských spotrebičov a príslušenstva bol testovaný v profesionálnej kuchyni šéfkuchára Andreja Kuhara, opakovaného víťaza Michelin-star. Spotrebiče zaručujú dlhodobú životnosť a vynikajúcu funkčnosť. Okrem kuchynského robota  a panvice wok si môžete vybrať mixér, ručný mixér, alebo sadu kuchynských hrncov.

 

Vysoká gastronómia na tanieri

Aby ste večeru dotiahli do dokonalosti, nezabudnite na servírovanie. Pokrm, ktorý je servírovaný by mal hrať na  hlavnú úlohu. Relatívne bohatá porcia a žiarivé biele pozadie dá jedlu vyniknúť a dostane ho do centra pozornosti, zatiaľ čo nadbytok priestoru ponúka nepreberné množstvo ďalšej kreativite v zdobení. Biela tiež nechá krásne vyniknúť farbe potravín. Inými slovami, ak zvolíte elegantný biely, veľký, hladký tanier, nemôžete tým nič pokaziť.

  • Zdieľať

Načítám...