Vybavenie toaliet od značky RAVAK

Kúpeľňa spojená s WC má praktické výhody i nevýhody podľa typu rodiny, ale rozhodne nemusí mať chybičky krásy. RAVAK teraz ponúka aj WC a bidet Uni Chrome, ktoré korešpondujú s dizajnom širokého konceptu Chrome. Celú miestnosť tak môžete mať v jednom štýle počínajúc sprchovým kútom alebo vaňou cez umývadlá, umývadielka, nábytok, batérie, doplnky až po WC a bidet i so zodpovedajúcimi instalačnými systémami. To všetko so zárukou a servisom najväčšieho českého výrobcu.

 

 

Keramické závesné WC Uni Chrome

Získa si vás jednoduchým univerzálnym štýlom, ktorý podporuje účelnosť. Závesný systém uľahčuje upratovanie kúpeľne a jeho efekt je ďalej znásobený skrytým spôsobom montáže na stenu. WC si tak zachováva absolútne kompaktný tvar, ktorý neposkytuje žiadny priestor na zachytávanie nečistôt. Keramická misa je vybavená účinným systémom hlbokého oplachu a šetrí vodu – aj pri spotrebe 4 l vody je po použití znovu dokonale čistá. WC je vybavené nacvakávacím sedadlom z odolného duraplastu s antibakteriálnou úpravou, ktoré má spomaľovací systém sklápania Soft Close. Clip systém umožňuje sedadlo kedykoľvek odobrať. Použitý keramický materiál garantuje toaletám RAVAK dlhú životnosť a extrémnu odolnosť.
Rozmery: 360 x 510 x 350 mm (š/h/v)

 

 

Keramický závesný bidet Uni Chrome

Základ pre modernú intímnu hygienu a účinná prevencia závažných ochorení. Účelný výrobok, v ktorom boli všetky nadbytočné línie potlačené v mene používateľskej spokojnosti. Prirodzené kompaktné tvary bidetu zodpovedajú ergonómii ľudského tela a maximálne podporujú súhru s bidetovou batériou. Vďaka skrytému systému montáže Easy Fix nevznikajú na mise bidetu žiadne nedostupné a zle čistiteľné miesta.
Rozmery: 360 x 510 x 290 mm (š/h/v)

 

 

K WC aj bidetom RAVAK ponúka i zodpovedajúce podomietkové inštalačné moduly určené tak na mokré zamurovanie a obloženie (model W), ako aj na suchú inštaláciu do sadrokartónu (model G) a splachovacie tlačidlá v dizajne konceptu Chrome (vo vyhotovení satin či v bielej farbe).

 

Text, foto: RAVAK

  • Zdieľať

Načítám...