Umytý riad bez starostí!

Nová generácia umývačiek riadu gorenje SmartFlex sa ukázala v teste európskych spotrebiteľských združení ako najefektívnejšia. Navyše sa dokážu postarať samé o seba!

Moderné umývačky riadu do domácností prinesú oveľa viac ako len dokonale umyté a vysušené riady. Príkladom je nová generácia umývačiek gorenje SmartFlex, ktorá poteší rodinný rozpočet veľmi nízkou spotrebou vody a elektriny, ktoré ocenili aj európske spotrebiteľské združenia ako zďaleka najefektívnejšie. Nielen efektivita, ale aj množstvo vyspelých funkcií zavíta do domácnosti s umývačkou riadu. Napríklad systém TotalDry, vďaka ktorému je vaša umývačka úplne samostatná. Po dokončení umývacieho cyklu dvierka umývačky automaticky pootvorí, aby zostatková para mohla uniknúť a dovnútra prúdil čerstvý vzduch. Riad (vrátane plastového) tak umývačku opustí dokonale suchý.

Špinavý riad bez stôp


Vyspelá technológia IonTech sa postará, aby ste už necítili nepríjemný zápach z umývačky riadu, ktorú plníte niekoľko dní. Napríklad v plne integrovanej umývačke GV68260 prirodzene odstraňuje pachy a udržiava svieži vzduch, aj keď je plná špinavého riadu. Nezáleží či ste doma dvaja alebo ste mali večierok pre tucet ľudí, moderná senzorová technológia upraví program umývania tak, aby bola spotreba energie a vody vždy optimálna. Gorenje Superior modely spotrebujú iba 6,9 l vody, čo je o 93 % menej ako pri ručnom umývaní. Ušetria aj množstvo energie, keďže sú zaradené do energetickej triedy A+++ (-10 %), čo znamená až o 40 % nižšiu spotrebu ako trieda A.

Viac času pre seba


Okrem energií, umývačka riadu šetrí aj váš čas. Za celý rok to môže byť dokonca až 25 dní, ktoré môžete stráviť oveľa príjemnejšie ako umývaním riadu! Funkcia skrátenia programov SpeedWash, skráti aj rýchly 20-minútový program na rekordných 15 minút. Predstavte si, že zatiaľ čo vy podávate dezert, riad z hlavného chodu je už perfektne čistý! A keď sa u vás zíde celá rodina či partia priateľov, oceníte vnútorný XXL priestor. Každý druh riadu a príborov si tu nájde svoje miesto bez ohľadu na jeho tvar alebo veľkosť. Tri koše umožnia umývať dokonca až 16 jedálenských súprav naraz.

 

  • Zdieľať

Načítám...