Týchto 7 interiérových trendov bolo niekedy hitom, dnes ich už však vymeňte za tieto modernejšie alternatívy

7interierovych trendov

Tak napríklad tieto boli ešte pred pár mesiacmi či rokmi mimoriadne v kurze, dnes by ste ich už však mali vymeniť za modernejšie alternatívy. 

Každá izba v inom štýle

Minimalistická pracovňa, moderná obývačka, glamour spálňa a kuchyňa vo vidieckom štýle. Niekedy to až taký problém nebol, dnes sa však určite snažte ladiť všetky miestnosti do jediného štýlu.

Sklenené stolíky

Niekedy sme si ich dávali prakticky naozaj všade. Časom sa ale zistilo, že sú dosť nepraktické - nielenže sú krehké, ale neustále sa na nich zachytávajú aj odtlačky prstov či rôzne nečistoty. Maximálne trendy sú teraz stolíky celé z dreva. 

[stolíky]

Detský nábytok 

V detskej izbe sa vám síce môže zdať milý, no je veľmi pravdepodobné, že tieto výrazné kúsky vás čoskoro omrzia. Dnes sa už zariaďujú detské izby jednoduchšie - v minimalistickom štýle, takže izbu nebudete musieť každých niekoľko rokov prerábať.

Nálepky na steny

Spomínate si na obrovský trend - nálepky na stenu? Steny nám tak zdobili rôzne kvety či motivačné citáty. Aj tomuto trendu už však odzvonilo, nálepky preto nahraďte napríklad nejakým štýlovým obrazom. 

[obrazy]

Nábytok s veľkou potlačou

Šatníkové skrine neraz zdobili výrazné ornamenty, zvieratá či mestá. Minimalizmus už však zasiahol aj túto oblasť a váš šatník bude najlepšie vyzerať vtedy, ak bude čo najjednoduchší a bude v jednej farbe. 

LED pásy

Nie je to tak dávno, čo sa vo veľkom predávali obývacie steny, kuchynské linky či dokonca postele a sedačky s LED podsvietením. Našťastie sme si však uvedomili, že menej je viac a aj tento trend sa už vytráca. Ak máte radi jemné svetlo, nahraďte takéto osvetlenie napríklad sviečkami alebo mimoriadne trendy svetelnými reťazami s jemným osvetlením. 

[sviečky]

Veľké úložné priestory

Opäť - menej je niekedy viac. Nie je dôvod, pre ktorý by ste doma mali skladovať veci, ktoré už nikdy nepoužijete. Zaťažuje to nielen váš priestor, ale v skutočnosti aj vašu myseľ. Vyhoďte všetky nepotrebné veci a obrovské skrine nahraďte menšími - uvidíte, ako to celý priestor prevzdušní a aj vy sa v ňom budete cítiť oveľa lepšie.

  • Zdieľať

Načítám...