Tri tipy na pomocníkov, s ktorými zvládnete Vianoce bez stresu

Vianoce by mali byť hlavne sviatkami radosti a pokoja, ale pre mnohých je to skôr čas plný domácich prác a povinností. Pomôžu vám spotrebiče, ktoré sú dnes už dostatočne inteligentné na to, aby množstvo úloh urobili za vás.

1.Čerstvé zásoby vždy po ruke

Plná chladnička, mraznička , špajza a niekedy aj balkón - to už neodmysliteľne patrí k Vianociam v mnohých domácnostiach. Aby zásoby dobrôt vydržali čo najdlhšie v dobrej kondícii, pomôžu chladničky gorenje NatureFresh s množstvom pokročilých technológií. Pri množstve príprav a zhone sa hodí najmä inteligentná AdaptTech technológia. Rozpozná vaše zvyky a udrží v interiéri chladničky vždy optimálnu teplotu, bez ohľadu na to, ako často otvárate dvere a nevystaví potraviny teplotnému šoku.

Prirodzenú chuť a vôňu potravín bez nepríjemného zápachu zachová funkcia IonAir DynamiCooling, ktorá vzduch v chladničke obohatí zápornými iónmi. Systém ventilátorov v celom priestore chladničky vyrovnáva teplotu a ionizovaný vzduch rozdeľuje rovnomerne. Už sa nemusíte trápiť a premýšľať, čo na ktorú policu uložiť. Zbavíte sa aj únavného a zdĺhavého rozmrazovania chladničky, pretože systém dvojitej cirkulácie NoFrost DualAdvance zabraňuje hromadeniu námrazy na potravinách a tvorbe ľadu na stenách mrazničky. Potraviny sú zmrazené naozaj dokonale a bez toho, aby primŕzali k sebe do jedného neforemného kusu. Funkcia FastFreeze rýchlo zmrazí potraviny pri -24 °C tak, aby zostala zachovaná väčšina minerálnych látok.

 

2. Čistý vzduch aj po vyprážaní kapra

Nielen chladnička je počas sviatkov využitá na 100 %. Plné ruky práce majú všetky kuchynské spotrebiče, od mixéra, ktorý pomáha s vianočným pečivom, až po odsávač vzduchu, s ktorým to bude doma príjemne voňať za každých okolností. Postará sa o to špeciálny senzor AdaptTech, ktorý automaticky spustí ventilátor v závislosti od aktuálneho množstva nečistôt, pár a plynov.

Efektívnemu čisteniu ovzdušia pomôže aj inovatívny tvar špeciálne zakriveného skla – SmartCurve, ktorý zachytáva viac pary, mastnoty a pachov ako bežné odsávače pár. Vysoko kvalitné sklo sa navyše ľahko čistí a po stranách ponúka priestor na koreničky alebo iné drobnosti. Špecialitou nových digestorov gorenje je časovač a funkcia osvieženia, ktorá sa aktivuje každú hodinu a po dobu 10 minút osviežuje vzduch. A vy sa môžete naplno sústrediť na prípravy.

 

3. Viac času pre rodinu

Po dojedení Štedrej večere nemyslite na špinavý riad. Ten prenechajte umývačke riadu gorenje SmartFlex, ktorá sa postará o riad, ale aj sama o seba. Systém TotalDry po dokončení umývacieho cyklu dvierka umývačky automaticky pootvorí, aby zostatková para mohla uniknúť a dovnútra prúdil čerstvý vzduch. Riad (vrátane plastového) tak umývačku opustí dokonale suchý.

Nezáleží či ste doma dvaja alebo ste hostili celú rodinu, moderná senzorová technológia upraví program umývania tak, aby bola spotreba energie a vody vždy optimálna. Funkcia skrátenia programov SpeedWash ušetrí drahocenný čas a skráti aj rýchly 20-minútový program na rekordných 15 minút. Skôr ako skončia úvodné titulky Popolušky, bude prvá várka riadu perfektne čistá. Počas sviatkov, keď je špinavého riadu viac ako obvykle, určite oceníte aj vnútorný XXL priestor. Každý druh riadu a príborov si tu nájde svoje miesto bez ohľadu na jeho tvar alebo veľkosť. Tri koše umožnia umývať dokonca až 16 jedálenských súprav naraz.

 

 

  • Zdieľať

Načítám...