Tri dôvody, prečo vymeniť starý kotol za nový

Nový gauč, moderná kuchynská linka či kvalitná posteľ. To sú veci, do ktorých často investujeme, keď si chceme v domácnosti zabezpečiť komfort. Existujú však aj dôležitejšie zariadenia, vďaka ktorým sa cítime pohodlne v obývačke, kuchyni i spálni. Napríklad tie, ktoré v interiéri domu či bytu zabezpečujú príjemnú teplotu.

Neváhajte preto vymeniť svoj starý kotol za nový kondenzačný. Najmodernejšie plynové kotly so sebou prinášajú nové výhody a najmodernejšie funkcie.

1. Úplne nové spôsoby šetrenia

Jednou z výhod renovácie vykurovania v dome či byte sú úplne nové možnosti. Ak napríklad v domácnosti vymeníte plynový kotol starý 20 rokov – za nový kondenzačný – môžete ušetriť až 30 % plynu. Tým sa vám znížia celkové náklady na vykurovanie. Ak napríklad odkladáte výmenu starého kotla za nový, financovanie formou splátok predstavuje spôsob, ako výmenu zrealizovať rýchlo a ľahko.

Všetky kondenzačné kotly značky Protherm sú totiž dostupné už aj na splátky, za veľmi výhodných podmienok. Pri investícii do 1 700 eur netreba dokladovanie o príjme a nepotrebujete ani ručiteľa. Protherm vám pritom garantuje aktuálne cenníkové ceny kotlov bez navýšenia.

Financovanie je rozdelené na desať splátok. Do nich môžete zahrnúť nielen kotol, ale aj jeho regulátor, inštaláciu a uvedenie do prevádzky. Všetky potrebné informácie sú na webovej stránke značky Protherm, pod heslom „Financovanie kotlov Protherm“.

2. Uľahčená výmena zariadenia

Z praxe vieme, že obyvatelia rodinných domov či bytov sa v súvislosti s renováciou vykurovania často zbytočne obávajú komplikácii a dočasného diskomfortu. Dobrou správou je, že technológie pokročili a v súčasnosti je možná rýchla výmena starých kotlov za nové kondenzačné. Pre rodinné domy môžeme jednoznačne odporúčať stacionárne kondenzačné kotly Medveď Condens s výnimočne jednoduchou inštaláciou. Svojou robustnosťou a funkčnými vlastnosťami pripomínajú liatinové kotly a zaraďujú sa do triedy energetickej účinnosti „A“.

 

Vývojári ich navrhli špeciálne pre urýchlenú a bezproblémovú montáž. Vhodné sú pritom aj do starších rodinných domov so systémami s veľkým objemom vykurovacej vody. Ich výmenník s veľkým prierezom rúrok je veľmi odolný voči zaneseniu nečistotami. Obyvateľom bytov, ktorí chcú ušetriť miesto a zároveň vyriešiť vykurovanie spolu s prípravou teplej vody, odporúčame závesný kondenzačný kotol Tiger Condens. Ten má kompaktné rozmery a dokáže hravo zabezpečiť vykurovanie i dostatok teplej vody (aj pri súčasnom odbere z viacerých miest v domácnosti).

Veľké množstvo teplej vody pripravuje vďaka kombinácii dodávky vody prietokovým spôsobom a zo vstavaného zásobníka. Opätovne nahriať zásobník dokáže v rekordne krátkom čase vďaka patentovanej technológii ISODYN2.

 

3. Moderné ovládanie cez smartfón

A pokiaľ ide o prevádzkové náklady, s inteligentným smart regulátorom MiGo môžete v domácnosti docieliť viac úspor, než s iným regulátorom tohto druhu. A to vďaka efektívnemu riadeniu systému presne podľa vašich zvyklostí a potrieb.

Vykurovanie a ohrev vody si s ním nastavíte dokonca aj na diaľku cez internet – prostredníctvom Wi-Fi pripojenia a aplikácie v smartfóne či tablete. Teplo doma a prípravu teplej vody budete mať 100 % pod kontrolou, regulátor totiž prehľadne graficky vyhodnocuje spotrebu energie v dome či bytovej jednotke.

 

 

  • Zdieľať

Načítám...