Toto je 5 dôvodov, pre ktoré by ste vo svojej kúpeľni mali dať šancu kamennému umývadlu

Čoraz viac v kurze sú totiž umývadlá kamenné, ktoré nielenže skvele vyzerajú, ale majú aj mnohé ďalšie výhody, vďaka ktorým budú klasickým keramickým umývadlám čoraz väčším konkurentom. Tu je minimálne 5 dôvodov, prečo by ste mali kúpu kamenného umývadla zvážiť aj vy.

 

#1 Na výber máte množstvo alternatív

 

Mramor, leštený mramor, andezit či iné - na výber máte viacero materiálov a vyberať si môžete ako podľa vašej preferovanej farby, tak i podľa štruktúry, tvrdosti či tvaru. Zatiaľčo pri klasických, keramických umývadlách je povrchová úprava vždy takmer rovnaká, kamenné umývadlá vám poskytnú oveľa väčšiu variabilitu. 

 

#2 Návrat k prírode

 

Prírodné materiály sú čoraz obľúbenejšie, čo je však naozaj skvelé. Ich použitie v interiéri vyzerá vynikajúco, no zároveň na nás podvedome pôsobí veľmi harmonicky a upokojujúco. 

 

#3 Každý kus je unikátny

 

V prípade kamenných umývadiel nenájdete dve, ktoré by boli navlas rovnaké. Každé jedno je totižto z veľkej časti dielom prírody a práve to robí kamenné umývadlá tak výnimočnými. 

 

#4 Jedinečná elegancia

 

Pravdou je aj to, že kamenné umývadlá vyzerajú jednoducho “honosnejšie”, než umývadlá klasické. Navyše, najlepšie vyzerajú v kombinácii s tmavým drevom či s tmavými obkladmi, čo dodá celej vašej kúpeľni punc luxusu. 

 

#5 Vydrží vám prakticky celú večnosť

 

V neposlednom rade je obrovskou výhodou kamenných umývadiel aj ich odolnosť a trvácnosť. Keramické umývadlo môže totiž časom zožltnúť, prípadne sa na okrajoch obiť (napríklad ak vám naň niečo padne), pri umývadle kamennom sa vám však niečo takéto nestane. Ceny takýchto umývadiel sú už navyše viac ako prijateľné, takže ide naozaj o vynikajúcu investíciu, ktorú určite neoľutujete. 

  • Zdieľať

Načítám...