Sporáky novej generácie MORA majú najväčšiu rúru na trhu

Koľkokrát v živote ste nedokázali zdolať veľké výzvy? So mnou sa vám to podarí! S objemom rúry až 70 litrov (najväčší v kategórii sporákov do 50 cm) už žiadna výzva nebude príliš veľká.

 MORA je, s tradíciou začínajúcou v roku 1825, jednou z najstarších pôvodných značiek medzi výrobcami bielej techniky vo svete. Medzi prvých pomocníkov, ktorými MORA vybavila tunajšie domácnosti a na ktoré sa spoliehajú celé generácie gazdiniek, boli sporáky. Už si asi málokto pamätá, že kedysi slúžili nielen na varenie a pečenie, ale napríklad aj na sušenie premočených topánok, nahrievanie korčúľ alebo jedálnych súprav. Práve sporáky sú dnes vlajkovou loďou značky MORA, ktorá stále prichádza s ďalšími vylepšeniami. Aktuálne na moderných výrobných linkách, v závode spoločnosti MORA MORAVIA v Mariánskom Údolí neďaleko Olomouca, naplno beží výroba novej, v poradí už šiestej, generácie samostatne stojacich sporákov MORA.

 

 

 

Najmodernejšia generácia sporákov MORA


Nové sporáky MORA sa môžu pochváliť multifunkčnou rúrou s objemom až 70 litrov, čo je (v kategórii sporákov do 50 cm) najviac na trhu! Hravo tak zvládnu napríklad pečenie veľkého moriaka alebo prípravu maxi porcie zemiakov, ktorou nasýtite každého hladného jedáka. K dispozícii je až 11 funkcií, vrátane výkonného grilu, rýchloohrevu, ktorý rúru za 5 minút rozohreje na 180°C, šetrného rozmrazovania, čistenia rúry EcoClean a ďalších užitočných pomocníkov - ako napríklad funkcia na ohrev tanierov pred podávaním jedla. Žiadny problém nie je ani pečenie rôznych druhov pokrmov na viacerých úrovniach súčasne - kľudne aj ryby s jablkovým koláčom. Vône ani chute sa navzájom nezmiešajú a vy ušetríte čas aj energiu.

Indukčné, elektrické, kombinované a plynové sporáky MORA sú pripravené urobiť všetko pre perfektný výsledok varenia, pečenia, grilovania a maximálnu spokojnosť kuchára a stravníkov. A navyše bezpečne! Nové modely plynových a kombinovaných sporákov MORA sú vybavené poistkou StopGas pre prípad náhodného zhasnutia plameňa. Novinka, kombinovaný sporák K 560 AW, je vybavený mriežkou StabilPlus, ktorá zaručuje maximálnu stabilitu riadu všetkých rozmerov. Nielen rodiny s deťmi ocenia na rúrach MORA vždy chladné dvierka. Ich moderná konštrukcia splňuje náročné požiadavky európskej normy, znižujúcej oteplenie na povrchu spotrebiča a ponúka estetické aj užívateľské bonusy, vrátane ľahkej údržby. Veľmi tiché a šetrné bude zatváranie rúry s novým komfortným uzatváraním dvierok. Výhodou je tiež integrované zapaľovanie horákov v gombíkoch. Už nemusíte hľadať zápalky, keď sa chcete pustiť do varenia! Neviditeľné lepenie sklokeramickej dosky na sporákoch MORA nielen vyzerá lepšie, ale sa aj omnoho ľahšie čistí.

 

  • Zdieľať

Načítám...