Skrášlite si svoju kanceláriu doplnkami, ktoré nakopnú vašu produktivitu

Pri práci sa jednoducho musíme cítiť príjemne. Ako si však takúto atmosféru navodiť? Niekedy stačí naozaj málo — napríklad skrášliť si svoj pracovný stôl rôznymi doplnkami. 

 

Inšpirujte sa napríklad týmito.

 

Notesy na vaše nápady

 

Možno tiež patríte k ľuďom, ktorí potrebujú mať notes alebo zápisník jednoducho na všetko. To však vôbec nie je zlé — práve naopak. Viaceré štúdie potvrdili, že aj keď žijeme v digitálnej dobe, stará dobrá dvojica papier + ceruzka dokážu s našou produktivitou i kreativitou spraviť divy.

 

Veselé ceruzky a perá

 

…a práve preto je dobré mať na stole zásobu ceruziek či pier. Je len na vás, aké si zvolíte — či pôjde o minimalistické kúsky, alebo o písacie potreby vo vašich obľúbených farbách či s vašimi obľúbenými motívmi.

 

Zásoba zvýrazňovačov

 

Ak toho počas dňa napíšete naozaj veľa, prípadne ak si chcete zvýrazniť priority dňa, skvele vám poslúžia práve zvýrazňovače. Vašu pozornosť pomôžu upriamiť na to, čo je skutočne dôležité. 

 

Farebné papieriky nesmú chýbať

 

Existujú v podstate len dva typy ľudí. Tí prví si píšu na lepiace farebné papieriky úplne všetko, tí druhí ich zas nepoužívajú vôbec. Ak patríte do tej prvej skupiny a ak nimi máte oblepený celý monitor či diár, na vašom pracovnom stole by určite nemali chýbať. 

 

Nezvyčajné doplnky

 

Pri zariaďovaní svojej kancelárie alebo aspoň svojho pracovného stola dbajte na to, aby čo najpresnejšie vystihoval vašu osobnosť. Ak napríklad milujete minimalizmus, môžete siahnuť po doplnkoch z dreva či z betónu, ak zas máte radi výraznejší štýl, nebojte sa experimentovať napríklad s doplnkami zlatej farby. Je to len na vás — dôležité je len to, aby ste sa pri práci cítili čo najlepšie. 

  • Zdieľať

Načítám...