ROZHOVOR s tvorcami značky honest. Nevytvárajú len sedacie vaky či bytové doplnky, vytvárajú emócie

honest vaky

Značku honest. sme zaregistrovali ako silného hráča na trhu bytových doplnkov, ktorý však v rámci predaja svojich produktov zákazníkom dáva ešte niečo oveľa viac. Je to emócia, ktorá je spätá s každým jedným výrobkom, ktorý vyjde z ich dielne - bez ohľadu na to, či ide o sedacie vaky, taburetky, bytové doplnky, nábytok z paliet či hojdacie siete. Práve preto sme sa zakladateľovi spoločnosti honest., Matúšovi Hladíkovi, rozhodli položiť zopár otázok.

 

Ako prvé nás samozrejme zaujímalo to, kto vlastne za značkou honest. stojí. Matúš nám odpovedal nasledovne: “Sme mladý a kreatívny tím, ktorý buduje značku honest. na Slovensku a v zahraničí od roku 2013. Našou filozofiou je propagovať životný štýl ľudí, ktorí nepotrebujú veľké zmeny alebo investície, aby boli skutočne šťastní. Veríme, že každý človek má dôvod na úsmev aj v obyčajný deň.”

 

A presne to je pridanou hodnotou ktorú spoločnosť honest. vnáša do svojich jedinečných produktov. Rovnako ako na kvalite či vyhotovení samotného produktu im záleží aj na tom, akú emóciu v zákazníkovi daný produkt vyvolá. Ako Matúš vysvetľuje: “Radostné okamihy, keď sa oddáte pohodliu obľúbeného vaku a dovolíte si trochu snívať, či sa deliť o myšlienky všedných dní so svojimi blízkymi, sú tie najprirodzenejšie momenty ozajstnej radosti, ktoré môžete zdieľať všetci spoločne.”

honest vak ruzovy

Značka honest. tak ponúka možnosť vybrať si z viac ako 600 rôznych druhov sedacích vakov vytvorených špeciálne pre všetkých ľudí, ktorí hľadajú spojenie dizajnu a unikátnosti v každom detaile. Zo širokej škály farebných prevedení a bohatého výberu rôznorodých materiálov si pritom vyberú ideálny vak aj tí najnerozhodnejší.

 

Ako Matúš pokračoval: "My v honest. sme hrdí na to, že sme sa stali nielen jedným z najväčších výrobcov sedacích vakov na Slovensku, ale naše výrobky a služby sú známe i v okolitých krajinách. Bezmála 90% našich produktov je predávaných pod značkou honest., ale taktiež poskytujeme možnosť vyrobiť vaky pre individuálne potreby klientov s pridaním ich vlastnej značky na naše vaky. Tlačené alebo vyšívané logo klienta tak pridáva vakom na jedinečnosti a originalite.

 

A v čom tkvie úspech týchto jedinečných produktov? Odpoveď je jednoduchá, no zároveň veľmi inšpiratívna: “Našou prioritou je zabezpečiť príjemný i flexibilný zákaznícky servis a sprostredkovať vysokokvalitné produkty. Pretože milujeme, čo robíme, každý deň hľadáme nové inšpirácie a príležitosti, aby sme naše produkty a služby posunuli na vyšší level. Sme otvorení novým možnostiam, nápadom a návrhom.”

honest modry vankus

Honest. však na slovenskom trhu nie je žiadnym nováčikom. Je tu už od roku 2013, kedy sa do povedomia ľudí dostali štrikovanými taburetkami a sedacími vakmi. Ich produkty boli od začiatku orientované na ručnú prácu a spracovanie tkanín a tak to ostalo aj dodnes.

 

A čo pre nás honest. chystá v tomto roku? Matúša sme sa samozrejme opýtali aj nato a odpovedal nám nasledovne: “V tomto roku plánujeme ponúknuť naším klientom metráž látky, z ktorých naše produkty vyrábame, nakoľko veľa našich zákazníkov sú šikovné ženy, ktoré si chcú vyrobiť svoje vlastné produkty. Medzi ďalšími produktami, ktoré tento rok zaraďujeme do ponuky, sú pelechy pre psíkov a mačičky, hojdacie siete, kojenecké vankúše a vaky pre kojencov. Z kategórie nábytku to bude sériovo vyrábaný paletový nábytok, nábytok industriálneho charakteru a nábytok z recyklovaných materiálov.”

 

Samozrejme aj Matúša sme sa opýtali na to, či v honest. majú nejaký “obľúbený” produkt alebo top spoluprácu. Ako nám prezradil, krásna je pre nich každá jedna objednávka, či už sa jedná o bežného zákazníka alebo veľkého klienta. Ako pokračoval: “Nesmierne si vážime, ak sa zákazník na nás obráti a prejaví nám dôveru. Počas piatich rokov existencie na trhu sme ale zažili veľa vtipných a úsmevných situácii, rovnako i veľa zaujímavých projektov, ktoré nám dodali skúsenosti, vďaka ktorým, môžeme naše produkty a služby neustále zdokonalovať.”

 vankus honest tyrky

No a keďže trend handmade výrobkov a tradičnej výroby je na Slovensku stále na vzostupe, Matúša sme sa opýtali aj to, či je tvorba v honest. založená práve na tradičnej výrobe. Odpovedal nám nasledovne: “Áno, pri výrobe sa snažíme čo najviac využívať tradičnú výrobu. Ako som spomínal, medzi prvými produktami, s ktorými sme išli na trh, boli štrikované bytové doplnky. Už vtedy sme sa snažili ponúknuť produkty z remesiel, ktoré v tom čase boli na ústupe. Našťastie, dnes je ten trend už úplne iný.”

 

Matúšovi ďakujeme za rozhovor a značke honest. želáme ešte veľa tvorivých nápadov a veľa spokojných zákazníkov!

  • Zdieľať

Načítám...