Rodinné domy od ADProjection

Úzky dom spája v sebe moderný a úsporný dizajn. Pozdĺžne dispozičné riešenie za sebou zaradených miestnosti vytvára dom vhodný na dlhšie úzke pozemky. Konštrukčné a dispozičné riešenie domu umožňuje jeho ľahkú úpravu na bezbariérový. Interiér domu navádza príjemný pocit svetlosti a vzdušnosti, ktorý je tvorený veľkými oknami vo všetkých obytných miestnostiach, ktorými je možné vystúpiť na obytnú terasu. Pri vypustení okien zadnej fasáde je možné úzky dom umiestniť na minimálnu vzdialenosť od hranice pozemku a umiestniť ich tak aj na veľmi úzke stavebné parcely.

Projekty rodinných domov na úzke pozemky takisto spĺňajú energetické štandardy a sú navrhnuté tak, aby sa minimalizovali poplatky spojené s energiami. Rovnako nie je problém navrhnúť takýto úzky dom s ľubovoľným počtom poschodí, prípadne moderné úzke domy v tvare L. Tieto domy pekne pokryjú celý využiteľný priestor a Vám zostane veľa priestoru pre záhradu, bazén alebo garáže. Napíšte nám Vašu predstavu o projekte rodinného domu na úzky pozemok a náš team Vám rád navrhne riešenie, ktoré bude presne na mieru Vašeho rozpočtu a pozemku.

Bungalov sa hodí do nízkej okolitej zástavby, s rovinatým resp. mierne svahovitým terénom. Svojimi vnútornými priestormi uspokojuje nároky na bývanie 3-4 člennej rodiny a svojím riešením je vhodný aj pre bývanie osôb so zníženou pohybovou schopnosťou. Dispozične je oddelená denná časť od nočnej. Dom je navrhnutý bez garáže, avšak s možnosťou vytvorenia státia pre auto z bočnej strany domu.

  • Zdieľať

Načítám...