Neviete si vybrať gauč? Riešením sú sedačky na mieru!

Chcete si kúpiť sedaciu súpravu, no v obchodoch ste zatiaľ nenašli nič, čo by zodpovedalo vašej predstave? Ak máte pri nákupe vyššie nároky, nemusíte si zúfať, stačí si dať vyrobiť sedačky na mieru. Budete ich mať presne také, ako si prajete.

 

 

Pre náročných sú sedačky na mieru správnou voľbou

Sedacia súprava ako nepísaná prvá dáma obývačky by mala spĺňať viacero kritérií, preto vybrať tú správnu nie je otázkou krátkej chvíle. Na každú sú kladené nároky na pohodlie, kvalitu, funkčnosť a, samozrejme, aj na vzhľad.

Len v malom množstve prípadov sú splnené všetky z nich. Ak teda v bežných obchodoch neviete nájsť ten správny model, je na mieste pouvažovať nad sedačkou vytvorenou priamo na mieru podľa vašich požiadaviek.

 

Záleží na výške aj umiestnení

Pred tým, ako si objednáte , je dôležité uvedomiť si niekoľko vecí. Predovšetkým by ste sa mali sústrediť na veľkosť sedačky a aj na to, kde bude umiestnená. Ak bude napríklad pod oknom, mala by sa jej výška zmestiť pod parapetnú dosku.

Jej veľkosť by mala určite byť prispôsobená miestnosti a je pochopiteľne nutné prihliadať aj na iné kusy nábytku v danom priestore, aby sa navzájom neprehlušovali. Ešte pred konzultáciou s dizajnérom si pripravte obrázky sedačiek, ktoré sa vám páčia alebo si vlastnú predstavu skúste nakresliť.

 

Nespravte zo sedačky na mieru módny výstrelok

Výrobca sa vás určite bude pýtať aj na farbu a nemenej podstatný je aj celkový dizajn. Sedačky na mieru by mali korešpondovať so vzhľadom miestnosti, v ktorej sa budú nachádzať.

Výhodou a zároveň nevýhodou takto objednaných sedacích súprav je voľnosť vo výbere všetkého - od materiálu po celkový vzhľad. Kvalitný predajca by vám však mal vedieť poradiť, ako všetky želania skĺbiť tak, aby to splnilo účel a zároveň vyzeralo dobre. Keďže sedačka by mala slúžiť svojmu majiteľovi, určite by ste mali dbať aj na pohodlie, ktoré vám môže poskytnúť. Či už na nej budete oddychovať, zabávať sa s priateľmi alebo pracovať na firemnej zakázke.

 

Foto: Bigstockphoto
Zdroj: Luna sedačky

  • Zdieľať

Načítám...