Nechajte prípravu čaju na skutočného odborníka

S príchodom sychravého počasia a zimných prechladnutí radi siahneme po šálke horúceho čaju, kávy či iného nápoja na zahriatie. Práve spomínaný čaj má blahodarné účinky na ľudský organizmus a vďaka teínu (kofeínu) dokáže i povzbudiť. Pri príprave čaju sú dôležité najmä tri veci: kvalita čajových lístkov, teplota vody a doba lúhovania. S digitálnym čajníkom Tea Maker od spoločnosti Morphy Richards postačí, keď sa zameriate na výber kvalitného čaju – ostatné zariadi sám.

 

 

Digitálny čajník Tea Maker od Morphy Richards dokáže zahriať vodu na požadovanú teplotu a tú udržiavať počas nasledujúcich 20 minút. Prístroj disponuje špeciálnou technológiou lúhovania, založenej na opakovanom prečerpávaní a prekvapkávaní, vďaka ktorej dochádza k uvoľneniu plnej arómy čaju. Technológia zároveň kontroluje intenzitu lúhovania čaju. Táto automatická kanvica s objemom 1 litra Vám pripraví čaj s piatimi rôznymi stupňami intenzity a tri nastavenia teploty (85°C, 95°C a 100°C) pre prípravu rôznych druhov čajov.

 

Digitálny čajník Tea Maker Morphy Richards je vybavený nerezovou násypkou pre sypaný čaj i nerezovým košíčkom pre čaj sáčkový. Na profesionálne pripravenom nápoji si tak pochutí skutočne každý.

 

 

Značka Morphy Richards
Morphy Richards je anglická značka malých domácich elektrospotrebičov, ktorá sa môže pochváliť bohatou históriou výroby svojich inovatívnych produktov. V roku 1963 ju založili Donal Morphy a Charles Richards a tento rok oslavuje 80. výročie založenia. Za túto dobu sa značka stala známou takmer po celom svete. V Anglicku pokrýva takmer 90 % domácností, v Európe má viac ako 25 % podiel na trhu a svoje zastúpenie má aj v Kanade, Austrálii, Rusku a Južnej Amerike. Morphy Richards sa stala žiadanou značkou, ktorá vďaka najvyšším výrobným štandardom ponúka štýlový inovačný dizajn, kvalitu a spoľahlivosť. Zároveň sa jej darí napĺňať motto spoločnosti „Smart ideas for your home“.

 

O spoločnosti Solight Holding, s.r.o.
Solight Holding, s.r.o. je česká spoločnosť pôsobiaca aj na Slovensku špecializujúca sa od roku 2009 na dovoz tovaru a jeho distribúciu do obchodnej siete veľkoobchodov i maloobchodov. V portfóliu značiek ponúka pre českú republiku i Slovensku renomované značky, ako sú Case Logic, Bandridge, Skross, Clingo, JCB, Thule, Fujitsu, Dyson, od júla tohto roka i značku Morphy Richards a mnohé ďalšie. Dôležitú súčasť produktového portfólia tvorí vlastná značka Solight, ponúkajúca viac ako 1 000 produktov rôznych kategórií.

 

Zdroj, foto: PS:PR

 

  • Zdieľať

Načítám...