MagLive prichádza s trendovou inováciou pre vaše technológie

 
 
 
Produkty MagLive vynikajú osobitnou organizáciou vďaka novému spôsobu rozmiestnenia technológií a príslušenstva, čím zlepšujú kvalitu každodenného života. Ich funkčnosť ponúka komfort pracovného prostredia.

 

IMG_3614

 

Jedinečné slovenské produkty

Produkty z dielne MagLive dodajú každému interiéru jedinečný charakter. Boli vytvorené s láskou k dizajnu, s poňatím krásy v jej najčistejšej podobe a s vášňou k originálu, ktorú túžia výrobcovia MagLive zdieľať so svojimi zákazníkmi. Ich cieľom je, aby mali v interiéroch svojich domovov niečo špeciálne a umelecky jedinečné.

 

Dôraz na detail a materiál

Všetky produkty tvorí prírodná masívna biodoska, ktorú vyrába priamo spoločnosť MagLive a udáva tak trend v oblasti dizajnu. Priehybu zamedzuje uloženie jej troch vrstiev masívnych lamiel. Vonkajšie vrstvy sú rovnobežné a stredná je pootočená o 90°. Jej povrch chráni vrstva ekologického povrchového laku.

Estetickosť v spojení s ľahkou údržbou z nich robia vysoko praktické, inovatívne a užitočné produkty.

 

Praktický MagTable



IMG_3521-2

 

Stôl MagTable vytvára priestor pre akýkoľvek notebook a stolný počítač.


Ponúka priestor pre všetko potrebné:

- Drážky s otvormi pre nabíjacie káble slúžia ako stojan pre umiestenie mobilu a tabletu.
- Na stole budete mať k dispozícii i drôtený zakladač pre dokumenty a výrobcovia mysleli aj na šálku vašej kávy. Je pre ňu vyhradený korkový podnos, vďaka ktorému bude nápoj držať na svojom mieste.
- Podložka pod počítačovú myš je prakticky včlenená v jednej rovine s povrchom. Umožňuje tak ľahký kĺzavý pohyb. Jej dizajn môžete obohatiť ešte väčšmi potlačou s vlastným motívom, fotografiou či logom, ktorú vám spoločnosť vytvorí na požiadanie.

 

Riešenie pre notebooky - MagTray



podlozka_pod_notebook_magtray_630

 

Poznáte to, nechce sa vám sedieť za stolom, notebook máte kolenách, myšku vedľa seba a po hodinách sa dostaví stuhnuté telo, bolesti chrbta a nôh.

Tretí produkt spoločnosti MagLive je dokonalou a pohodlnou náhradou pracovného stola a navyše je akýmsi programátor správneho držania tela.

Podložka pod notebook MagTray tak ponúka ucelenosť a komfort. Okrem toho zabezpečuje odvádzanie tepla z notebooku do strán, čím chráni i vaše zdravie.

Rovnako ako MagTable, aj MagTray disponuje praktickou, včlenenou podložkou pod myš v jednej rovine s povrchom a drážkou pre umiestnenie akéhokoľvek mobilného telefónu a tabletu.

Všetky potrebné technológie tak budete mať po ruke. Aj túto podložku pod myšku môžete nechať ozvláštniť svojim vlastným motívom, fotografiou či logom.

Kompletná ponuka je na stránke www.maglive.eu

 

dizajnovy_stol_magtable_630
podlozka_magtray_potlac_630
podlozka_pod_notebok_magtray_630
podlozka_pod_notebook_magtray_630_1


Zdroj, foto: Peter Jašurek

 

 

  • Zdieľať

Načítám...