Krabičková revolúcia! IKEA predstavuje šikovný systém pre skladovanie potravín

ikea dozičky

Všetci to poznáme. Otvoríme skrinku a vypadne na nás množstvo krabičiek a vrchnákov, ktoré k sebe jednoducho nepasujú. IKEA vyhlasuje koniec krabičkovému chaosu a predstavuje šikovné riešenie pre efektívne skladovanie potravín. Urobte si v kuchyni poriadok s novým systémom multifunkčných dóz na potraviny IKEA 365+. Vrchnáky a dózy môžete vzájomne kombinovať a používať ich od varenia a servírovania až po uskladňovanie potravín. Budete mať lepší prehľad o svojich zásobách, vyhnete sa plytvaniu a potraviny zostanú čerstvé oveľa dlhšie.

Šikovnými krabičkami proti plytvaniu a neporiadku

Jedlo je základom nášho života, aj napriek tomu až 25% potravín vyhadzujeme. Neprehľadné uskladnenie potravín je najčastejším dôvodom toho, prečo jedlo končí v koši. Nevieme, nájsť čo potrebujeme, pretože nádobám s potravinami chýba označenie. Častokrát otvoríme nové balenie potravín, aj napriek tomu, že máme otvorené už iné, prípadne nakúpime niečo zbytočne a potom to, samozrejme, nestihneme spotrebovať. Tomu však môže byť koniec! Ako na to?

Potraviny a zvyšky jedla skladujte v priehľadných nádobách tak, aby každý člen domácnosti videl, čo sa v nich nachádza. Nový systém pre uchovávanie potravín IKEA 365+ obsahuje šesť sklenených a šesť plastových dóz v rôznych veľkostiach. Dózy môžete zakúpiť aj samostatne, rovnako ako rôzne vrchnáky - plastové, silikónové a bambusové. Záleží iba na vás ako ich skombinujete.

ikea krabičky pre všetko

Milujete lasagne? Upečte si ich v trúbe priamo v sklenenej dóze IKEA 365+, ktorá je odolná voči teplote v rúre. Pri servírovaní môžete využiť dekoratívny vrchnák z bambusu. Keď obľúbený pokrm opäť priklopíte silikónovým vrchnákom, prebytočné jedlo na vás počká do ďalšieho dňa - čerstvé a chutné. Keď vymeníte silikónový vrchnák za plastový s tesnením, v bezpečí jedlo nasledujúci deň prepravíte do práce alebo do školy.

Silikónové tesnenie pre plastové dózy IKEA 365+, rôzne druhy a farby,
od 1,99 € / 4 ks

Nová rada dóz na potraviny 365+ ponúka tiež tesnenie v červenej, bielej, modrej a zelenej farbe. S ich použitím jednoducho udržíte poriadok v skladovaných potravinách (napr. červená na mäso, zelená na zeleninu, modrá na ryby...). Farebné označenie môžete taktiež využiť kreatívne, napríklad ním odlíšite dni v týždni alebo obedy pre jednotlivých členov rodiny.

ikea krabičkový svet v kuchyni

3 tipy na multifunkčné využitie dóz IKEA 365+

Potraviny, ktoré vydržia. Dózy sú klasickým riešením aj pre suché potraviny, ktoré vďaka nim zostanú stále chrumkavé a pripravené na ďalšie použitie. Naviac zabránite domácim škodcom, aby vaše potraviny znehodnotili, a uchránite vaše zásoby pred zbytočným vyhodením.

Pečieme v dózach 3v1. Veľa špinavého riadu na pečenie je minulosťou. Vďaka skleneným dózam môžete skladovať, mraziť, ale aj piecť a servírovať vaše dobroty v tej istej nádobe. Stačí použiť rôzne vrchnáky na rôzne účely. Získaný čas potom využijete na pokojné posedenie s rodinou či priateľmi.

Obedová krabička na mieru. Vlastný domáci obed alebo desiata sú pri každodennom zhone istotou, že budete mať aj počas nabitého dňa dostatok energie. Dobre tesniace dózy starostlivo uzamknú všetok obsah aj arómu vo vnútri a zachovajú pôžitok z kvalitného jedla aj na cestách, v práci, či v škole.

 krabicky su poriadok

O IKEA Group

Vlastníkom IKEA Group je INGKA Holding B.V. a kontrolované subjekty. IKEA Group je jedným z 11 držiteľov licencie IKEA a so svojimi 355 obchodnými domami v 29 krajinách je najväčším maloobchodným predajcom bytového zariadenia na svete. Našou víziou je vytvárať lepší každodenný život pre čo najviac ľudí. IKEA Group ponúka funkčné a cenovo dostupné bytové zariadenie s pekným dizajnom za také nízke ceny, aby si vďaka tomu mohlo čo najviac ľudí dovoliť krásne a funkčné bývanie. Počas finančného roka 2017 navštívilo obchodné domy IKEA Group 817 miliónov návštevníkov.

 idea v ladnicke

 

  • Zdieľať

Načítám...