Interiér dvoch detských izieb pre dve sestry

Detská izba je tvorivým a hravým svetom mladého človeka. Nábytkom na mieru sa vymyslí zaujímavé riešenie nielen s množstvom úložného priestoru, či už na hračky, oblečenie, alebo iné potrebné veci, ale aj s potrebným pracovným kútom pre školáka, ktorý perfektne zapadne do konečného dizajnu izby. Vývoj jedinca môžeme podporiť aj praktickým a pekným návrhom interiéru detskej izby. Vytvoria sa konkrétne zóny na hranie, učenie a oddych. Dieťa rýchlo rastie, preto Atelier Dizajne navrhuje také riešenia, aby malými zmenami zarovno detí dospieval aj nábytok a interiér detskej izby.

 

zlta detska izba

 

Atelier Dizajne sa už od roku 2007 zaoberá návrhmi interiérov obytných a komerčných priestorov, ktorým sa venuje od projektu až po samotnú realizáciu. Na základe niekoľkoročných skúseností architekti vedia interiér zrealizovať presne podľa návrhu. Realizáciu si presne naplánujú, aby jednotlivé realizačné časti prebiehali plynulo, počnúc stavebnými úpravami, pokračujúc výberom nábytku v obchode, prípadne výrobou nábytku na mieru, a ukončiac nákupom doplnkov a doladením finálnych detailov.

 

modrofialova detska izba

 

Jedným z posledných návrhov Atelieru Dizajne bol projekt návrhu dvoch detských izieb pre dve dievčatá, ktoré obľubujú úplne iné farby. V projekte je navrhnutý takmer totožný nábytok a dizajn, len atmosféra izieb je iná. Jedna zo sestier preferuje teplé žlto-hnedé odtiene a druhá sestra má radšej chladnejšie modro-fialové farby. Na hlavnú stenu oboch izieb je aplikovaná foto-tapeta vyrobená na mieru.

 

zrkadlo v detskej izbe

 

Ak sa chystáte zariaďovať alebo rekonštruovať izbu svojich ratolestí, možno Vás práve tento projekt inšpiruje.

 

Zdroj, foto: Atelier Dizajne

 

  • Zdieľať

Načítám...