Červená kuchyňa SoNet

Ďalšou našou realizáciou pre firmu SoNet je malý priestor pre stretávanie a neformálne posedenie vyššieho manažmentu.

Dlhšiu dobu sme spoločne riešili vhodnú dispozícii celej miestnosti a nakoniec zvíťazilo vcelku jednoduché riešenie, ale o to viac sme sa sústredili na celkový efekt a dizajn miestnosti. Priestor nie je veľký a páčilo sa nám ho pojať monotónne a to kombináciou bielej a červenej, čo sú napokon aj korporátne farby firmy.
Aj malú kuchynku možno spracovať zaujímavým, hoci jednoduchým, spôsobom a preto sme na pracovnú dosku zvolili dnes obľúbený a moderný materiál - kompakt. K rovnakému odtieňu červenej sme zosúladili ABS hrany dvierok inak bielej kuchyne. Z kompaktu je tvorená tiež horná doska barového stola Pedrali, ku ktorému sme vybrali transparentné barové stoličky Kartell One more, ktoré nadväzujú na stoličky Charles ghost v spodných kuchynkách.
Chceli sme v priestore navodiť rast, progres, živelnosť, ktoré k firme Sonet patrí a krásne sa nám na to hodili rozdeľovača Vitra Algua, ktoré je možné poskladať si do ľubovoľného tvaru. V našom prípade sme ich opäť ladili do vybranej červenej a bielej farby a túto kombináciu nám zavŕšilo tiež spojenie so svetlami muuta E27.

  • Zdieľať

Načítám...